Friday, June 9, 2017

Jom Cantik Sebelum Raya :)





Assalamualaikummmm :)

Sedar tak sedar dah masuk 13 Ramadhan. Nanti pejam celik pejam celik, tiba-tiba raya kan..

Tun sekarang tengah misi untuk dapatkan kulit yang cantik. Dah namanya perempuan, memang nak cantik aje kan. Lagi-lagi time raya, setahun sekali jumpa sedara jauh dan kawan-kawan lama. Segan laaa kalau orang tengok muka nampak lebih 'berusia' dari umur. huhu..

Alang-alang Tun guna, jadi Tun pon nak kongsi juga lah. Tun memang tak pandai nak mekap2 nih. Jadi Tun cuma amalkan supplement je :) Raya kali ni ada 2 set pilihan tau. 


 Set Premium untuk kesan sepantas kilat.. hahaha (jangan dakwa Tun overclaim).. tapi collagen tu memang powerx dua minggu dah nampak perubahan ketara.


Ni my best friends. Vitamin C and Vitamin E. Kalau tambah ESP lagi best, kulit Gebuuu je.. Tun buat makan dan juga buat Mask ^^

Tun ringkaskan fungsi setiap satu supplement ye..

Collagen
  • kembalikan kulit yang anjal
  • anti-penuaan - kurangkan garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori
  • menjadikan kulit lebih lembap dan kurangkan rasa kering dan mengelupas pada wajah
  • mencerah - mengurangkan parut, pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
  • kulit lebih licin dan lembut
  • sangat halus berbanding kolagen lain dipasaran, memudahkan penyerapan oleh tubuh
Vivix
  • membaiki sel dari dalam: melambatkan penuaan, kurang kedutan
  • memutih dan mengurangkan pigmentasi
  • menjadikan kulit lebih tegang dan gebu.
ESP
  • membekalkan asid amino (protein) yang penting untuk baik pulih sel yang rosak dan bina sel baru
  • merangsang pembentukan semula kulit dan otot
  • mengurangkan kesan parut, jeragat, garis halus dan kedutan
  • menjadikan kulit lebih gebu 
 Vitamin C
  • bantu menghasilkan kolagen - kulit lebih anjal, kurangkan kedutan
  • kurangkan pembentukan melanin - melanin ni yg gelapkan kulit, bentuk jeragat
  • antioksida yang kuat : kurangkan kerosakn sel -> kurang kedutan dan garis halus
  • kurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh matahari
  • menghalang otot menjadi lembik
  • kurangkan kemerahan pada jerawat
  • jadikan kulit sihat dan lembut
Vitamin E

  • Antioksida yang kuat : kurangkan kerosakn sel -> kurang kedutan dan garis halus
  • Tingkatkan fungsi Vitamin C hingga 4kali ganda!
  • membantu pudarkan parut dan jerawat
  • melambatkan pembentukan melanin- pigmen kulit yang menyebabkan jeragat
 Haaa... best kan? Banyak lagi kelebihan, tapi ni Tun kongsi kelebihan yang berkaitan dengan Kecantikan je lah :)

Contact je Tun untuk dapatkan Set Kecantikan yang berkenan di Hati <3 span="">

Call/Wassap/Telegram : 019-932-1459 
klik ---> www.wasap.my/60199321450

ehh.. lupa nk belanja testimonial.. jemput cuci mata :)



collagen effect
  
enfusella tu set penjagaan luaran kulit shaklee

vit C



 
 Jangan tunggu lama-lama untuk order.. nnti tak sempat cantik masa raya. lepas 16hb maybe Pos Laju tak sempat hnatr sebelum raya.

Call/Wassap/Telegram : 019-932-1459 
klik ---> www.wasap.my/60199321450

Hawa @ Tun Telani
Trusted Shaklee Distributor
ID: 1261295 <3 nbsp="" span="">


0 comments: