Thursday, August 24, 2017

Jom Daftar Shaklee!


Assalamualaikumm..

Mesti ramai pembaca blog Tun yang pernah/sedang makan produk Shaklee kan?
Ada yang berminat nak jana income dan rebut bonus yang ditawarkan?
Jom daftar sekarang dengan VRG Academy!

Kalau geng-geng Shaklee mesti kenal group VRG. Kami ada lebih 400 pengedar Shaklee seluruh Malaysia. Last month, sales dalam group hampir setengah juta 😲

Dalam group ni ramai yang income ribu riban!



Tak pandai berniaga? Macam mana nak dapat bonus macam tu??

Tak perlu risau, dah daftar, kami akan masukkan dalam Mentoring Class online (wasap), dan ada group rahsia FB untuk mudahkan semua ahli mendapat maklumat.


Apa lagi benefits kalau register dengan VRG???

1)  Lepas daftar, boleh terus join kelas intensif online di FB.
     Cuma perlu follow step-by-step apa yang telah di ajar untuk set-up bisnes online anda sendiri.

2)  Coaching class di wasap dan telegram. Sentiasa update dengan strategi baru dari leaders hebat seluruh Malaysia

3) Support group FB- ada info, teknik menulis (copy writing) yang berkesan, LIVE sharing dan coaching.

4) Marketing material, gambar dan testimoni ahli dan pelanggan VRG semua akan diberikan.

5) Kalau down dan takde motivasi, wasap je leaders. Nak wasap Tun pun boleh :)

6) Leaders yang tak pernah lokek bagi rewards. Tudung Ariani, Duskscarves, Gold Locket, Cash rewards. Semua pernah diberi untuk naikkan semangat group members.





Berminat??

Pendaftaran ahli hanya serendah RM80 sahaja!

Wassap Tun di 019-93201450 atau KLIK sahaja (bagi pengguna handphone).

Untuk ahli baru yang mendaftar bawah VRG. Anda akan dapat:

  • Starter kit bernilai RM 79.50
  • Ebook Pengenalan BOOM Your Marketing bernilai RM79
  • EBook SkyRocket Your Sales bernilai RM129.50
  • Template Full Set Shaklee bernilai RM159


Kesemua di atas bernilai RM447!

Tapiii... anda hanya perlu membayar RM 80 sahaja!

Wassap Tun di 019-93201450 
atau 
 KLIK (bagi pengguna handphone). 

Pendaftaran hanya mengambil masa 10 minit!

Jom daftar sekarang!


No comments: