Monday, August 7, 2017

Tambah Selera Makan Dengan Mealshake


Assalamualaikummm :)


Hasha dah tido, jadi layan Abg Harith study. Nak study, tapi nak tengok Mickey Mouse juga. Last-last, study depan TV.

Harith akhir bulan ni baru nak masuk 3 years old. Nampak besar kan untuk umur dia? Hihi..

Kalau pergi playground tu, budak-budak sebaya dia nampak kecil je ๐Ÿ˜… Seluar dah tak boleh beli kat bahagian toddlers, beli kat children.

Alhamdulillah, semoga membesar dengan sihat. Harith takde masalah makan vitamin. Susu pun banyak. Cuma makan nasi ikut angin dia.

Harith ni, hari angin elok, makan 3 kali sehari. Hari taknak makan, memang perlu cari alternative.

Mommies yang ada anak picky eaters, Tun memang suggest #Mealshakes ni.


Apa kelebihan Mealshakes?

๐Ÿ’ช Tingkatkan selera makan
๐Ÿ’ช kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
๐Ÿ’ช sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
๐Ÿ’ชKuatkan sistem imun
๐Ÿ’ชKurangkan aczema
๐Ÿ’ช Atasi masalah sembelit

Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga ๐Ÿ˜Š

Wasap Tun di 019 932 1450  (KLIK)


Jom grab satu tong untuk anak-anak ๐Ÿ˜Š
Harga: RM 127.20
Berat: 544g







Kalau nak beli apa-apa produk Shaklee tanpa orang tengah, boleh klik gambar di bawah ๐Ÿ˜„ pembelian melalui debit/kredit card.
 
Tapi, kalau wassap Tun 019-932-1450, Tun boleh bagi best price dan akan ada consultation dan guidance cara makan :)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fe1fa775d818957a76304c35e1939355

Thank you ^^

No comments: