tag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post7482624637909021016..comments2024-02-16T18:17:02.142+08:00Comments on Life is a Constant Battle: Rendang Percik Ayamtun_telanihttp://www.blogger.com/profile/14570212177965572094noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-64282567839091279702011-04-14T19:01:03.817+08:002011-04-14T19:01:03.817+08:00KAK SUZI... tun x leh access akak nyer profile. ka...KAK SUZI... tun x leh access akak nyer profile. kalau akak ada blog, nnti tinggal link kat shoubox, ye =)tun_telanihttps://www.blogger.com/profile/14570212177965572094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-48591251493710182982011-04-14T18:24:48.267+08:002011-04-14T18:24:48.267+08:00kak lieza: pas 3 tahun xdpt lg tepon nih, tun suru...kak lieza: pas 3 tahun xdpt lg tepon nih, tun suruh husband tun apply tukar semenanjung.. hihi<br /><br />kak nazrah: huh.. sama laa queue kiter.. hihi... iA ada rezeki mmg ikut pakej. x larat nk saie bila dh dekat2 pencen. hihi<br /><br />kak suze: aduh,sedapnyer paru lembu goreng rangup2.. sebulan sekali blh la jamah. nnti kolestrol naik cm roket. hihi..haaa, daftar cepat2. nnti kn dh pencen br smp masa queue tuh. hihitun_telanihttps://www.blogger.com/profile/14570212177965572094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-30096311505911138202011-04-14T18:21:05.284+08:002011-04-14T18:21:05.284+08:00kak sheila: tu laa.. ni mmg senang sgt!.. tun suka...kak sheila: tu laa.. ni mmg senang sgt!.. tun suka mkn kuah byk2. hihi<br /><br />kak sue: hahaha... ape laa akak nih. weeii, mane aci bawak pulut segenggam.. sabo je laa. x daftar lagi? baik beli je laa jet peribadi tuh, sah dh beratur smp tahun 2040 nih.. <br /><br />kak nieza: huh, bau rendang dh campur ngan bau ikan keli masak lemak tuh..tun_telanihttps://www.blogger.com/profile/14570212177965572094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-80226130482568677682011-04-14T18:17:45.721+08:002011-04-14T18:17:45.721+08:00kak noorsha: hihi.. aritu ada baca dh n3 akak wat ...kak noorsha: hihi.. aritu ada baca dh n3 akak wat perkasam tu. mmg tun terkagum nengok.. hihi..<br /><br />kak mas: kas mas!! tun duk nunggu lama kak mas dtg dinner. sesat ek? hihi..<br /><br />kak izah: hihihi.. hanimun tiap2 ari nih. kui kui.. kene daftar kt kaunter laa. bawak buku bank or IC.tun_telanihttps://www.blogger.com/profile/14570212177965572094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-18489197067861250042011-04-14T09:24:16.013+08:002011-04-14T09:24:16.013+08:00salam tun, wah sedap tu rendang percik ayam. akak ...salam tun, wah sedap tu rendang percik ayam. akak pun suka makan organ dalaman terutama pedal....paru lembu pun suka...huhuhu.<br /><br />blm dafar tabung haji lg ni...alahai tahun bilalah dpt pergi.Suzihttps://www.blogger.com/profile/11178946313548251737noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-35612811297862785312011-04-14T08:28:21.843+08:002011-04-14T08:28:21.843+08:00ha..kita pun ari Isnin baru je gi Tabung Haji..dia...ha..kita pun ari Isnin baru je gi Tabung Haji..dia kata 2038...alamatnya masa tu dah nak masuk 70 tahun..larat ker..kalau ada rezeki ambil pakej jer...<br />Bank Rakyat pun akak pegi gak..Q 4 jam baru dapat beli RM500 sikit2 pun tak per la...Nazrahhttps://www.blogger.com/profile/09432830250859650118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-23975918458653485922011-04-13T22:49:01.111+08:002011-04-13T22:49:01.111+08:00Tun...akak pun sama ler kekadang cam blur jer nak ...Tun...akak pun sama ler kekadang cam blur jer nak masak apa...bila dah blur buat jer nasi goreng cili api...amikkk koooo....<br /><br />psssttt tun 3 tahun tu tak lama..hehehe bila dah pasang tak pakai pun streamixnya..akak pakai berukband jer..Liezahttps://www.blogger.com/profile/13732380160467419255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-79968369758534842011-04-13T20:22:05.027+08:002011-04-13T20:22:05.027+08:00sedapnya rendang tun ni...bau wangi sampai ke dapu...sedapnya rendang tun ni...bau wangi sampai ke dapur akak dah ni..heheAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04487277106358028203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-79636905947869946022011-04-13T20:14:35.258+08:002011-04-13T20:14:35.258+08:00tun..(duk bersila jap..)
jauh yer dari bando..haha...tun..(duk bersila jap..)<br />jauh yer dari bando..haha..geli hati bace org yg ketandusan internet nih..best laa akak dah ada geng ngomplen line tenet yg lemau manjang nih..huhu..<br /><br />sama laa kite x mengikuti pkmbangan semasa..helikopter terhempas kat sibu aritu pun akak x tahu menahu..haha..<br /><br />wahhhh..2038?tu ikut giliran camner?sape daftar dulu yer?kalo kitorg yg br nk mdaftar nih mau kena 2040 kot..kena daftar nih..x pun kumpul duit beli jet peribadi jek..huhuuu..<br /><br />citer,citer jugak....rendangnya mana nih?akak siap bawak pulut sendiri nak cicah?takde lebih..akak genggam jer dr umah td,x bwk dlm bekas pun..akakaHaSuehttps://www.blogger.com/profile/14847544540733138161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-10101776213118321082011-04-13T20:10:15.445+08:002011-04-13T20:10:15.445+08:00This comment has been removed by the author.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15617448931666310365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-67117354376685652382011-04-13T19:56:10.561+08:002011-04-13T19:56:10.561+08:00Salam... biasa buat ayam percik di bakar dan letak...Salam... biasa buat ayam percik di bakar dan letak kuah pekat2..nnt nak try yg mcm Tun buat ni lee..bekuah pulak tu...terliur negoknya...Sheila Shafeareenhttps://www.blogger.com/profile/14137741200209141998noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-7853075902412164242011-04-13T18:59:43.725+08:002011-04-13T18:59:43.725+08:00tu diaa..sedap lauk tuh..kirenya ni baru hidup non...tu diaa..sedap lauk tuh..kirenya ni baru hidup noneymoon la ye setelah lma pjj.<br />bagus ler tu...daftar awal2..eh akak pun tak daftar lagi.ke klu dah ada tabung tu kire daftar ke..ayokk nk kna check niizahdauthttps://www.blogger.com/profile/13867330316257963523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-38326251611209791262011-04-13T18:44:12.950+08:002011-04-13T18:44:12.950+08:00tun..malam ni nak dinner rumah tun...
sedap2 la la...tun..malam ni nak dinner rumah tun...<br />sedap2 la lauk2 tu....Mashttps://www.blogger.com/profile/06222949893181254688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-815793690964445201.post-70121994961402272812011-04-13T18:19:05.240+08:002011-04-13T18:19:05.240+08:00cam bes la plak rendang percik ni..nak pekasan sec...cam bes la plak rendang percik ni..nak pekasan secubit..hehe.. tun, dulu mase x pernah mkn pekasam pun akak bayangkan pekasam tu disimpan dlm air n diperap berbulan2.. tp sebenarnye tak pun... malah care pembuatannye lg bersih dr buat ikan kering taw.. siyes, x perlu jemur pun... kite perap ngan garam n asam keping je dlm bekas bertutup..pastu bile ade air yg kuar dr ikan tu, ikan dibasuh sekali lalu ngan air paip... bekas tu pun same...pastu perap sampai matang.. xde rase haanyir pun tau,...hehe..nOOrshahttps://www.blogger.com/profile/14809653815330960504noreply@blogger.com