Monday, February 12, 2018

Harith dah Sekolah :)


Assalamualaikumm :)

Dah sebulan lebih Harith sekolah, baru nk update blog pasal 1st day skul.. hahaha.. 😆

Punya la banyak survey sekolah, last2 hantar PASTI je. Sebab anak2 jiran ramai yang hantar sini. Senang kalau ada apa2 emergency nk minta tolong.


1st day baju biasa.. 2nd day baru dapat baju uniform..


Muka hepi. sampai sekolah meraung xnak skul 😂😂😂 2 minggu jugak pagi pagi drama taknak skul.

Masuk kereta OK lg, masuk je simpang jalan ke PASTI start drama "Alish taknak skul.. Alish nak duk umah".. huhu.. meraung-raung, dukung hantar masuk kelas. Tu pon kemah keming pegang kaki tak nak lepas. Tinggal je tengah meraung.

Message cikgu, cikgu cakap kejap je meraung. Lepas tu elok je main. Hahaha.. tapi drama tiap-tiap pagi laa.


Paling best anak sekolah......

Jeng 

Jeng 

Jenggg.....


SEBAB BOLEH BUAT BENTOOOO

 

Hahaha... dah lamaaaaaa join Kelab Bento kat FB.. neleh aiyo tengok mak mak buat bento kat anak.. haha

Alhamdulillah.. Allah bagi juga rezeki buat bento untuk anak. Tercapai juga cita cita bertahun tahun nih.. hihi

Tangan keras kejung nak deco tak pandai.. boleh laa susun sikit sikit kasi nampak presentable.


Cucuk cucuk toothpick je la.. kasi nampak ada deco 💗😍

Nanti Tun update bento Harith ye ..


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Mommies yang ada anak picky eater atau tak lalu makan, boleh cuba Mealshakes. Cukup semua nutrisi, dan tambah selera makan anak-anak insyaAllah  



Apa kelebihan Mealshakes?

💪 Tingkatkan selera makan
💪 kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
💪 sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
💪Kuatkan sistem imun
💪Kurangkan aczema
💪 Atasi masalah sembelit

Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊





Tun pengedar Shaklee berdaftar (SID: 1261295). Boleh wasap 019-932-1450 (klik wasap) untuk sebarang pertanyaan.

Kalau nak beli apa-apa produk Shaklee tanpa orang tengah, boleh klik gambar di bawah 😄 pembelian melalui debit/kredit card. (Tapi kalau Order dengan Tun, Tun boleh bagi harga kasih sayang tau berbanding dengan beli kat web.. hihi)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fe1fa775d818957a76304c35e1939355







6 comments:

Kak Rose said...

Rajin tun buat bento... bertuah lah Harith dapat mummy yg creatif cenggini!

فاتن الصاوى said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء


شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام

HeNRieTTa JoSe said...

menariknye bento.....

aprilia said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Mai Helmy said...

نحن نعتبر من شركة تنظيف مجالس بخميس مشيط
الاقوي في التعامل مع الأتربة
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
وتلك الحشرات التي تجعلنا دائما
شركة كشف تسربات المياه بالرياض
في حالة الصرع المستمر
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
والدائم في التعامل مع كل العناصر الذي تم عندما يستخدم المكانس الكهربائيه و على ما جالك من المعدات و المنظفات
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
من أجل الحصول على السطح الجاف النظيفة التي
شركة نقل عفش بخميس مشيط
ترسم من استقبل القبله الأول في تلك الاعمال والانشطة
ده كله ما علينا هو إثبات تلك المهام التي تجعلنا
شركة عزل اسطح بخميس مشيط
دائما الافضل والاسرع في كل تلك الأمور

التخلص من الأتربة وخيوط العنكبوت
من الاتربه ما يكون دائما في انتشار
شركة رش مبيدات بخميس مشيط
مستمره فى الموقع وهو ما يجعل كل الارضيات الجدران في المنازل وفي الفنادق في كل الأماكن والمواقع التي تحتاج التوظيف
شركة عزل خزانات بخميس مشيط
دا واجب علينا الي في شركه التعامل بكل الحكمة والمهارة من أجل التخلص من تلك الأتربة خيوط العنكبوت
شركة كشف تسربات المياه بخميس مشيط التي تعتبر من الاشياء المناسبه لها دائما وفي ذلك نحن نستمر وانا اعمل من اجل رفع القدرة والكفاءة الخاصة بنا وإدراك الفاعلية والكفاءة في التنظيف
الكفاءة في التنظيف

عبده العمراوى said...



شركة مكافحة حشرات بصفوى
شركة تنظيف خزانات بالدمام