Monday, February 12, 2018

Harith dah Sekolah :)


Assalamualaikumm :)

Dah sebulan lebih Harith sekolah, baru nk update blog pasal 1st day skul.. hahaha.. πŸ˜†

Punya la banyak survey sekolah, last2 hantar PASTI je. Sebab anak2 jiran ramai yang hantar sini. Senang kalau ada apa2 emergency nk minta tolong.


1st day baju biasa.. 2nd day baru dapat baju uniform..


Muka hepi. sampai sekolah meraung xnak skul πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ 2 minggu jugak pagi pagi drama taknak skul.

Masuk kereta OK lg, masuk je simpang jalan ke PASTI start drama "Alish taknak skul.. Alish nak duk umah".. huhu.. meraung-raung, dukung hantar masuk kelas. Tu pon kemah keming pegang kaki tak nak lepas. Tinggal je tengah meraung.

Message cikgu, cikgu cakap kejap je meraung. Lepas tu elok je main. Hahaha.. tapi drama tiap-tiap pagi laa.


Paling best anak sekolah......

Jeng 

Jeng 

Jenggg.....


SEBAB BOLEH BUAT BENTOOOO

 

Hahaha... dah lamaaaaaa join Kelab Bento kat FB.. neleh aiyo tengok mak mak buat bento kat anak.. haha

Alhamdulillah.. Allah bagi juga rezeki buat bento untuk anak. Tercapai juga cita cita bertahun tahun nih.. hihi

Tangan keras kejung nak deco tak pandai.. boleh laa susun sikit sikit kasi nampak presentable.


Cucuk cucuk toothpick je la.. kasi nampak ada deco πŸ’—πŸ˜

Nanti Tun update bento Harith ye ..


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Mommies yang ada anak picky eater atau tak lalu makan, boleh cuba Mealshakes. Cukup semua nutrisi, dan tambah selera makan anak-anak insyaAllah  



Apa kelebihan Mealshakes?

πŸ’ͺ Tingkatkan selera makan
πŸ’ͺ kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
πŸ’ͺ sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
πŸ’ͺKuatkan sistem imun
πŸ’ͺKurangkan aczema
πŸ’ͺ Atasi masalah sembelit

Rasa? Sedap macam aiskrim vanilla, boleh minum seisi keluarga 😊





Tun pengedar Shaklee berdaftar (SID: 1261295). Boleh wasap 019-932-1450 (klik wasap) untuk sebarang pertanyaan.

Kalau nak beli apa-apa produk Shaklee tanpa orang tengah, boleh klik gambar di bawah πŸ˜„ pembelian melalui debit/kredit card. (Tapi kalau Order dengan Tun, Tun boleh bagi harga kasih sayang tau berbanding dengan beli kat web.. hihi)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fe1fa775d818957a76304c35e1939355







3 comments:

Kak Rose said...

Rajin tun buat bento... bertuah lah Harith dapat mummy yg creatif cenggini!

Priya Sharma said...


JNVU Result 2018
Brij University Result 2018
RRBM University Result 2018
Kota University Result 2018
Uniraj Result 2018

Shekhawati University Result 2018
MLSU Result 2018
MDSU Result 2018
MGSU Result 2018
RTU Result 2018

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)