Wednesday, August 21, 2013

Terima Kasih Jelita Ogos 2013 + Leggo's + Kara :)


Assalamualaikumm.....  /XD

Alhamdulillah... alhamdulillah... sekali lagi tun sgt berbesar hati menerima pelawaan editor JELITA utk menyumbangkan beberapa resepi dlm mini booklet Sajian Istimewa Leggo's dan Kara. Terima kasih tak terhingga pada Cik Norashikin, editor JELITA yg mmg cantik jelita orangnya. hihi... :x

Bila diminta buat resepi menggunakan product Leggo's dan Kara.. terus tun pergi ronda2 main supermarket kat sini.. usha2 products keluaran syarikat dan anak syarikat Leggo's. tp x malangnya x banyak yg sampai ke Bintulu. tun cuma berjaya beli Simplot Hashbrown dan mini Hashbrown, corn, dan few others. Kara pula tun beli santan kotak dia. Ada laa sikit2 resepi yg tun cuba2 jaya. yg menjadi sedap tun hantar kat Cik Shikin utk edit :) Alhamdulillah, dlm booklet ni ada 3 resepi dari tun.. yg special 2 di bawah. Lagi satu bubur biasa2 je guna santan kara ^^


Owh... ni cover JELITA bulan Ogos. mini booklet ni kecik je kat tgh2 majalah.. walaupun mini, byk resepi kat dalam tau. tak tau ada lg x kt kedai, maybe dah kuar yg September nyer kot.. hihi... kat Bintulu ni agak susah nk jumpa JELITA, ni mujur abah tun tolong belikan, dpt la tgk mcm mana hasil titik peluh mencipta resepi :)


Owh.. thank you pada Simplot dan Kara diatas 2 goody bags yg sgt best!! dh amik gambar goody bags tp hilang pulak gmbr. ada mcm2 product cenderahati Simplot dan Kara, apron dan buku resepi pon ade.. suke! suke!! ?XD

Till then.. :X


Ps: Dgn duka cita, tun masih belum berjaya menghantar komen ke blog2 yg menggunakan setting embedded komen. Harap maklum :(

11 comments:

Asyifa Mustaffa said... [Reply]

kecik...tp bnyk faedahnya...:)

❤Kamsiah❤ said... [Reply]

salam kenal & follow sini...teetarik dgn resepi yg mebeles dan gambar yg superb..!!

Mel said... [Reply]

Jenama Kara selalu beli tapi Simplot ni biasa beli hashbrown & corn je..Supermarket mana ada jual tomato puree tu, macam tak pernah nampak je kwsn btu ni..ker aii dah rambang mata tengok produk banyak sangat. kot2 sedap, leh try. kekeke

dZana said... [Reply]

tahniah tun.. tun mmg hebat.. akk tumpng gembira..

Amie said... [Reply]

Tahniah Tun.... terus masak2 tun....

ibh_sue said... [Reply]

Akk tak ketinggalan ketapi kot ni..Heee. Tahniah Tun...Semoga terus dapat menyumbangkan resepi dan gambar2 masakan yg menarik lg.. :)

Gee® said... [Reply]

Waaa..bravo! bravo! Tahniah Tun... wajib beli Jelita ni....

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply]

tahniah tun... bangga ngan kerajinan tun...
aritu ada gak Camilla pelawa untuk join.. tp terpaksa tolak sbb masa yg diberi suntuk sgt.. lgpun.. akak takdok kamera canggih nak anto gambor yg clear & cun (ikut syarat dr Camilla).. baik undur diri je.. bg peluang kat org lain yg lebih layak...

inahar ali said... [Reply]

Tahniah ye tun cayaang..SHRMZB gak wat tun sekeluarga! muaaahh!

LiNa_Pg said... [Reply]

Tahniah Tun...

Sidratul Muntaha said... [Reply]

congrats kak.
kami pun ade jugak feature dlm mini booklet tu..
last seklai belek halaman terkahir bru nmpk and kenal muka akak tun telani