Thursday, January 22, 2015

Tun Telani di Majalah AROMA Januari 2015


Assalamualaikummm :)

Alhamdulillah... sekali lagi tun diberi peluang utk berkongsi resepi di Majalah AROMA.. terima kasih buat kak Siti Dimiati Awe yg memberi peluang dan kak Suria Aisar yg men-interbiu dan mengarang dgn panjang lebar pasal tun.. hihihi.. majalah ni baruu je sampai ke tangan tun semalam, sbb tu lambat berkongsi berita. xpe la, yg penting masih dalam bulan januari kan.. hihi


Baby harith pon ada... hihihi... bila cari2 gambar nk bagi ke editor, baru perasan tun dh lama x amik gambar sorang2.. gambo selpie ngan harith je byk.. xkan nk kasi gambo selpi kan.. terasa gedik pulak nnti.. huhu.. gambar yg sorg tu pon gambar hp je. tu yg tun kasi gambo family terus, xpasal2 encik laling interprem jugak. hehe ... dear readers, meet my encik laling... he's mine, jgn kaco.. kih kih kih..


tak banyak resepi yg tun dpt share.. ada 7 resepi je.. sbb kekangan masa nk mengolah resepi baru. tun mmg jenis yg kalau nk bg majalah, seboleh2nya resepi yg tun reka atau paling tak pon resepi yg tun buat olahan sendiri.


zaman tok nenek yg resepi ni.. sblm bersalin kat harith aritu.. semua dh ada dlm blog :)


Jangan lupa dapatkan majalah AROMA dipasaran. kat Bintulu susah nk cari, nasib baik kak dimiati tolong poskan. isu kali ni resepi sgt kreatif chef2 mengolah resepi strawberi.

Till then.. mari memasak utk keluarga :)

6 comments:

Wani said... [Reply]

salam tun.. tahniah tumpang gembira jap... terkejut sat tengok tun pakai spek besar hiii

Nooriah Abdullah said... [Reply]

tahniah tun, glamour lah mama baby harith ni kan, pinjam spek jab hehee nanti kaknoor nak cari kat brunei ni jugak tun

zila norazila said... [Reply]

SALAM SYG TUN..AKK DAH TGOK MAG NIE DARI BULAN 12 ARITU..TTBA NMPAK TUN..TRUS BELI..BABY CUTE..MOMMYNYE PUN ALAHAI CHUMELLL ..TAHNIAH TUN..BYK RESEPI MENARIK..:)

Mel said... [Reply]

Tahniah again!! Jadi retis masuk magz dah..hihii

maz said... [Reply]

Assalamualaikum....TAHNIAH tun...

Anna Qawina said... [Reply]

Tahniah Tun...nak otograp!!