Tuesday, June 16, 2015

Ramadhan Kareemm~

Assalamualaikumm...

Sumber: ismaweb


“Wahai orang-orang yang beriman, diwajibkan atas kamu sekalian puasa, sebagaimana diwajibkan atas orang-orang sebelum kamu agar kamu sekalian bertaqwa.” (Al-Baqarah: 183)


Sedar tak sedar dah hampir 2 bulan tak update blog.. huhu.. mmg kesibukan melanda skrg.. lagi2 encik laling sgt kerap outstation.. jd dapur jarang berasap. kdg2 xsempat pon nk masak. masuk dapur utk masak bubur harith je.

bermula minggu pertama puasa, tun akan ke Uppsala, Sweden utk attend summer school. Jadi tahun ni xdpt nak sama2 berkongsi idea juadah berbuka mcm tahun2 lalu. insyaAllah resepi2 yg ada harap2 sedikit sebanyak dpt juga bantu mereka2 yg xde idea nk masak apa utk diri dan keluarga..

apa2 pun.. tun doakan supaya Ramadhan ini lebih mendekatkan diri kita kepada Allah.. tun harap semua readers dpt doakan tun juga spy berjaya manfaatkan Ramadhan kali ini eventho dlm kesibukan summer school nnti :x

insyaAllah.. panjang umur tun update lagi :)

Till then.. may Allah bless



3 comments:

❤Kamsiah❤ said... [Reply]

selamat berpuasa dari akak...semoga amalan kita diterima..

Gee® said... [Reply]

Salam Ramadhan buat Tun & famili...

Rohah said... [Reply]

SALAM RAMADHAN...MAAF ZAHIR BATIN