Friday, July 31, 2015

Salam Aidilfitri..yg sedikit terlewat :)


Assalamualaikumm :)

Walaupon sedikit terlewat, tun ingin mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri buat semua pembaca blog qurrataaayun ^^ Maaf kerana ramadhan yg lepas x dpt update resepi berbuka spt tahun2 sudah sbb tun berpuasa di Sweden dan Turki. Tp dh share kompilasi kuih2 kat FB harap2 bermanfaat. Owh, dan baru share album menu2 Open House raya yg selalu tun buat kat FB juga. Kalau nk xde idea nk masak apa blh rujuk album gambar kat fb ye ^^

InsyaAllah lepas ni tun akan try update blog.. harap2 dpt la cari masa. sayang sgt kat blog ni dan kawan2 GMM ^^

Sblm tu meh nk belanja gambar harith.. Harith dah masuk 11 bulan skrg. kejap kan dah besar. Dah pandai bertatih.. Smlm pecah rekod jalan 7 langkah ^^

Gaya Bos posing ngan lib balm mama.. haha

Harith suka duk Sweden sbb sejuk ^^


3 comments:

HomeKreation said... [Reply]

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin Tun. Cantik tema biru. Yg perempuan semua nya nampak serupa muka...

Kak Nita said... [Reply]

Salam aidilfitri Tun .
Betul tum along... nampak sama kan especially kat mata. Ayu2 semuanya.

Cheq Sue said... [Reply]

Slmt hari raya tun.... adessss nanges tengok harith... kirim cium sikit ♥♥♥