Wednesday, January 21, 2015

Hadiah GA Cheq Sue dan Ang Pau buat Harith ^^

Cakk!! Mishh me?? ^^

Assalamualaikummm :)

Alhamdulillah.. petang tadi encik laling balik dari opis bawa few parcels and surat.. pelik jugak nmpk surat sampai, nmpk sgt jarang benor dpt surat selain dr surat uni. hehehe... rupa2nya hadiah GA dari Cheq Sue ^^ cheq sue buat GA sempena sejuta pageviews blog bulan lepas.. kebetulan tun bw time tu, so join sekali. tun mmg suka memeriahkan GA kawan2 (kecuali kalau perlu wat n3 yg susah2 pasal GA tu.. huhu).


Jeles laa cheq sue pegi Korea (boleh tgk citer trip korea cheq sue kat SINI). tak dpt pegi korea, dpt key-chain korea yg comey lote ni pon jadi la.. hihi ^^ suka sgt.. 

Tp yg terharu tu sbb cheq sue ingat kat Harith :) siap ada ang pau khas utk harith.. jgn risau aunty sue, bukan setakat peluk cium, mama dah gomol2 dah harith bg pihak aunty sue.. hihihi..



6 comments:

Bbwana adienia said... [Reply]

Bestnya..tahniah..

Yana Shaiful said... [Reply]

Alhamdulillah..rezeki harith cayanggg ^_^

Mel said... [Reply]

Tak puas tengok harith ni. Bambambamm..mai datang rumah untie mel lagi

Cheq Sue said... [Reply]

TQ Tun...sesusah je buat n3... sebenarnya risau takut tak sampai sebab sampul tu macam kembung sikit. Ada yang dah terima ada yang belum... tu yang kita cekidauttttt...

makin ditengok makin geram la dak harith ni. aishhhhhhh

Sha Salleh said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Sha Salleh said... [Reply]

bestnya dapat hadiah.. tahniah ^_^

singgah dari sini Dekat dihati...