Monday, March 18, 2013

Pemenang Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food ^^


Assalamualaikumm :D

Tepat jam 12 tengah malam semalam, 1st GA tun berakhir ^^ sempat lg akk sorg tu menaip n3 GA ko 11 malam ye.. hihi..

Senarai Peserta 1st GA..


Terima kasih kepada semua peserta yg sudi memeriahkan GA tun.. byk menu2 baru yg tun dapat, byk juga makanan2 kegemaran peserta yg tun pun sgt suka makan  /XD

Sekarang tun umumkan nama pemenang bertuah ye

Pemenang yang bakal menerima buku resepi Cupcakes, Cookies, and Coffee Cakes ini...

adalah.... jeng jeng jengggg....
no 8!!  kak Madihaa.... :D feveret food kak Madihaa adalah bubur lambuk ^^ tun pun sgt2 suka makan bubur lambukk.. siyes! tp yg mama tun buat lah.. tun buat sendiri rasa dia x bape nk sama ngan yg mam buat.. hihi.. (sbb xdpt nk kenal pasti daun2 kayu yg patut letak tuh)..

nway.. Tahniah kak..

Skrg.. pemenang yg bakal menerima buku Blissful Brownies ini...


adalah....
no. 3!! kak CT Zaliedana ^^ Tahniah kak :D Makanan kegemaran kak CT adalah Nasi Mandhi.. tun xpenah mkn smp laa kak CT tayang utk GA ni, baru tergerak hati nk mencuba. sedap :)

Sila PM alamat penghantaran di FB tun ye :)  hadiah insyaAllah akan di pos minggu ni (umah tun jauh dr bandar n dr pos office, jd kalau terlmbt 2-3 hari tu minta maap ye). tun akan msg bila tun dh pos hadiah ye..


Tahniah kepada kedua2 pemenang, dan pd yg lain, doakan tun murah rezeki utk buat GA lagi selepas ini :D  moga berjumpa lg di next GA... hihi



 

18 comments:

Gee® said... [Reply]

Tahniah...tahniah kpd pemenang... Kalau ada GA lagi nanti boleh k.gee join pulak... yg kali ini tak dpt join sbb lappy masuk wad...

Mel said... [Reply]

wahh...tahniah2 ^^

Marsita yahya said... [Reply]

Tahniah kepada pemenang...:)

faa.rosli said... [Reply]

tahniah pada pemenang!boleh baked banyak2 pasni..heheheh

Anna Qawina said... [Reply]

Huwaa...apsal x menang lg kali ni? Aahh boikot terus mana2 GA..hahah..

Tahniah kak Madiha & CT..nnt share rsp dlm tuh..heheh..

Kak Nik Ja said... [Reply]

tahniah madiha n CT ! kalua makan2 brownies tu ingat2 lah kat kitaorang nih,,,uhuk3x.....:))

Zaliedana said... [Reply]

Alhamdulillah,syukur..Tima kasih byk Tun..Tima kasih juga wat semua yg ucap tahniah n semua yg joint GA nih..Adeiii mcm xcaya sgt menang GA..Alhamdulillah saja2 joint nak meramaikan GA,xsangka betuah juga..Happy sgt2..pasnih kak ct leh ler try rcp2 lam buku tu..
Tahniah juga utk Kak MadihaA..
Psttt kak madihaa,aritu kita dua org msk GA kak Liza Hanum dpt gelang mutiara sama2 kan,kali nih dpt buku sama2 lak,hihi..Pasnih kalo da GA lagi kita msuk lagi yer kak,heheh..
Kak Ct tingin gak nk wat GA tun,tapi xpandai,huhu..InsyaAllah nak juga wat nnti,ade beli Cake Stand extra kat langkawi aritu,leh ler jadikan slah 1 hadiah GA kan,hehe...Moga Tun murah rezeki n leh lagi Wat GA ya..Adeii pnjng lak komen kali nih,sbb ober excited,hehehe..

Amie said... [Reply]

Tahniah...tahniah buat duaw pemenang, buat GA lagi Tun ye tapi sediakan hadiah banyak sikit he he ehhh...

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply]

Allahuakbar.. Alhamdulillah... ya Allah..

Salam Tun. Terima kasih Tun kerana menganjurkan GA ni ye... akak tak meletakkan harapan yang tinggi untuk menang... sekadar nak memeriahkan GA yang pertama kali Tun anjurkan memandangkan kita sama2 dlm arena food blogger...
Bila menang... tak dapat nak gambarkan betapa akak bersyukur & gembiranya.. memang nasib menyebelahi akak kali ni.. syukur sangat2. Yang penting.. pemenang dipilih dengan computer... bukan pilihan hati Tun sendiri.. hehe.. macam ni barulah adil bagi semua peserta kan..

Kepada yang tak menang tu.. janganlah berputus asa.. lain kali kalau Tun buat GA lagi bolehlah mencuba nasib lagi.. mudah2an Tun dimurahkan rezeki lagi lepas ni..

Thanks ye Tun.. nnt akak PM add kat FB..

Buat kawan2 yang lain.. insyaAllah.. bila dah dpt buku resepi tu nanti.. & bila ada kelapangan mencuba resepi2 di dalam buku tu.. akan MaDiHaA kongsikan di blog MaDiHaA untuk dikongsikan dengan kawan2 semua.. insyaAllah.. doa2kan MaDiHaA punya kerajinan ye...

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply]

Buat Zaliedana..
ye CT akak tak lupa yang kita pun pernah menang hadiah GA yang Liza Hanum anjurkan... dua2 dapat gelang mutiara... hehe... gamaknya kita ni memang serasi utk menang bersama kot CT.. hehehe...

Tahniah ye CT.. nanti jangan lupa share resepi brownis yang sedap2 dalam buku resepi tu bila CT dah cuba nnt ye...

Salmi Khairil said... [Reply]

tahniah kepada pemenang

Kak Rose said... [Reply]

Tahniah pd pemenang... nnti boleh lah share koleksi resepi dalam buku ty ya.

Rohah said... [Reply]

Tahniah buat Kak Madihaa n Zaliedana...

Yana Shaiful said... [Reply]

huhuuu..sedihnya..kalah lg ^__^...

Tahniah Kak Madihaa & Ct..pasni jgn lupa share resepi2 tersebut yer ;-)

Asyifa Mustaffa said... [Reply]

x de rezeki..huhuhu....Tun...pasni buat ga lgi yek...:-)

tahniah pada yg menang....:-)

may agumo said... [Reply]

tahniah pd pemenang.. opss.. xsempat may nak join.. hehe..

zana fahmi said... [Reply]

Laaa...akak ketinggalan ke..ish.
Tahniah pd Madiha dan sorang lagi tu.

Cheida_Mymee said... [Reply]

tahniah akak madihah!! dan sorng lg hehehe
sy ketinggalan juga bz sgt smpai x smpt jenguk blog tun heheheh