Sunday, March 17, 2013

Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food

**This is a sticky Post- please scroll down/ or click older post for newer entry



Assalamualaikummmmm ^^ :D

Alhamdulillah.. setelah sekian lama duk teringin nk buat GA, akhirnya, berjaya juga membeli hadiah yang sesuai :)  actually tun berniat nk buat GA since last year lagi, sbb terharu tgk jumlah pengunjung blog yg baru nk bertatih nih.. terima kasih byk2 kepada semua follower lama dan baru, xkisah la silent reader atau reader yg rajin tulis komen /please

xtau nk wat tema apa, so senang2 tun wat tema My Favourite Food.. alang2 dh blogger masakan kan.. so jemput la share mana2 makanan kegemaran korang. xkisah la makanan yg dimasak sendiri atau yg mkn kt kedai.. kalau ada gmbr makanan tu blh la share, kalau xde pun xpe.. pastu kalau yg masak sendiri tu share la resepi jugak, blh tun try buat :)

Syarat2 penyertaan:

1. Terbuka kepada semua follower lama dan baru 
2. Buat n3 bertajuk -Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food
3. Copy paste gambar di atas dan linkkan ke blog tun
4. Tuliskan apa makanan kegemaran anda ^^ kalau ada gmbr letak gambar, kalau ada resepi blh tulis resepi, tp x wajib. cerita la sket kesedapan makanan tu. hihi
5. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen.. **** tun menghadapi masalah utk komen di EMBEDDED komen ye, cuma dpt komen di pop-up window, harap maklum.
6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 17 Mac 2013.

2 hadiah berikut menanti pemenang /XD   (hadiah sorang satu ye.. jd akan ada 2 pemenang)

Buku resepi yg sgt awesome dgn gambar yg sgt cantik! 

Cupcakes, Cookies, and Coffee Cakes
- bukan semua resepi ada coffee ye, ni maksudnya kek2 yg sedap bila diminum dgn kopi/nescafe ^^


Blissful Brownies
-full with mouth-watering brownies for every occasion ^^

So, food lover, jom beramai2 join GA tun ni ye ^^ 
Pemenang akan dipilih secara undian rawak ye.. hadiah akan di pos melalui registered pos :)


UPDATE SENARAI PESERTA setakat ini :x


 pada yg blm join..jemput join ye.. xperlu n3 panjang pun :)




33 comments:

Sury Abil said... [Reply]

tahniah dh buat GA..in sha allah kalau xde apa2 hal blh join...:-)

Kak Rose said... [Reply]

Tun, i'm the first to join... he he he sukernya!

http://seripayaku.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

lina_pg said... [Reply]

Menarik ni..kalau rajin mengarang akak joint

Salami Simon said... [Reply]

Ada masa nanti nak joint juga...

Cheq Sue said... [Reply]

tun, tak kisah la tun tak boleh komen di embedded tu, cheq sue nak join jugak GA ni okeh... :)

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Zaliedana said... [Reply]

Assalam tun..GA punya psal rajin cikit update mlm nih,nk meriahkan GA tun nih ,hihi mna tau de rezeki kan..
Nih link kak ct.
http://ummiesya.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply]

Salam, Tun....

Tun, dengan rajinnya akak menghapdet niarih..

http://sariyusa.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

kalau tak menang akak majuks... hiks

EmbunRosaliza said... [Reply]

Assalam tun, suka dgn GA tapi,bab mengarang tu yg masalahnya hehhe,hurmm kalo rajin akk nak juga join

sheila nshafeareen said... [Reply]

Assalamualaikum Tun Tq suka2...kira 1 st juga join...moga ikatam pesahabatan bekekalan....
http://nshafea.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Marsita yahya said... [Reply]

Assalam Tun...suka nyer, akak pun join gak.....semoga hubungan alamaya ni makin ngam ya...
http://my-mintroom.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

zila norazila said... [Reply]

tahniah tun..klu sempat nanti akk join yer..:)

Anna Qawina said... [Reply]

InsyaAllah akak akan menang,,,pasti!!!

err..lom buat pon lagi..ober kompiden..hakhak

Asyifa Mustaffa said... [Reply]

As salam Tun,

siap sudah n3nya....:)

http://asyifamustaffa.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

MaDiHaA a.k.a Ratna said... [Reply]

Salam Tun...

Akak dah join... harap2 sangkutlah satu hadiah tu.. kekkeke...

http://mamawandiha.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

TQ Tun..

Salmi Khairil said... [Reply]

salam..saya join jugak..harap ader rezeki http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Cheida_Mymee said... [Reply]

salam Tun saya join ye!!
suka bab makan ni hahaha

http://nurcheda88.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Amie said... [Reply]

Assalamualaikum Tun,
ni haa.. Kak Amie dah sampai nak sama-sama meriahkan 1st GA Tun tu...

http://salamisimon1.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-may-favourite.html

babYpose said... [Reply]

Salam kenal, bestnya ada ga, nak cuba join la :)

Mel said... [Reply]

Assalamualaikum Tun. Mel dah join. Tq atas jemputannya! ^^

http://www.melinblossom.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

faa.rosli said... [Reply]

salam kenal tun telani.

faa dah join. interesting sangat!

http://faafeefoo.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

faa.rosli said... [Reply]

Ya Allah...semua makanan yang dipertandingkan semua makanan favourite faa....terliur tgk semua blog yg bertanding..

zana fahmi said... [Reply]

huhu...tun punya pasal, akak gigihkan diri tau, join jugak.
http://katahatiku-zana.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

ummiaisyah said... [Reply]

salam tun...tak tau tetiba terajin plak masuk GA ni...the more the merrier kan!

http://ummizzkitchen.blogspot.com/2013/03/tun-telani-1st-giveaway-my-favourite.html

lina_pg said... [Reply]

Salam Tun, ok akak joit GA ni.Gigih mengarang huhu.Tapi bukan resepi hebat seperti kawan2 yang lain.Makanan peberet akak cuma kuih kampung yang xjemu dimakan walaupun setiap hari.Cuma seadanya sahaja..
http://linapg.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Ezadlieza said... [Reply]

Assalamualaikum Tun....wahhh hari ni baru sempat mengetuk keybord ni ha Tun....so dgn rasminya akak join GA yg Tun buat tu...terima kasih tun...

http://ezadlieza.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Yana Shaiful said... [Reply]

Salam Tun..akhirnya siap jugak GA nih..

http://yanashaiful.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

aziejaya said... [Reply]

As salam tun,
Insya Allah, nnt teringin juga nak buat GA utk Azie Kitchen. Sekarang kena belajar dulu mcm mana sahabat sahabat membuatnya.

Kak Nik Ja said... [Reply]

Salam TUn...hakak pun join sam GA
http://mokwonik.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

anna alaui said... [Reply]

akak, sy join GA ni...

http://anna-alaui.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Qasey Honey said... [Reply]

tahniah Tun 1st GA ni...QH xsmpt la nk join sama GA ni...sori yer..maklum la blog pon skrg skejap brupdate kejap x...

IeRA said... [Reply]

Salam..

Kena ambil peluang untuk join ni...

Anna Qawina said... [Reply]

Aslmkm Puan Tanah..
dah join..jam 11.00pm..muahahaha..harus menang nih..

http://annaqawina.blogspot.com/2013/03/tun-telanis-1st-giveaway-my-favourite.html

Nasuha said... [Reply]

La...,dh tmt...tak sempt nk sertai...