Thursday, November 24, 2011

~interlude~

gugle image

intenet saya sgt lembab! ke lappy ni yg lembab??

sorry kalau slow BW arini.. nk loading page sgt lama, pastu problem bila nk komen.. gomenn.. agak2 kene hantar klinik kot atau tambah RAM. tunggu enchik engineer saya balik esok baru blh suruh dia tengokkan lappy nih..

tq pada yg sudi menyinggah.. happy tgk kak izah dh online ye arini.. kak noorsha pun makin rancak letak n3 yg best2.. tun nk click semua td, pastu byk sgt click agaknyer, ter-hang pulak lappy nih.. sibuk tulis 'not responding'. saboooo je laa..




14 comments:

Puan Ros said... [Reply]

Sabor Tun Sabor...pagi tadi kak ros pun alami benda yang sama.Rasa nak campak aje lappy ni..hihihi...

Nieza said... [Reply]

bawa-bawa bersabar dik Tun...maybe berat sgt RAM tu yg jadi slow tu kot..akak pun hari tu sama gak.

Anna Qawina said... [Reply]

Tun..pekabo? takpe Tun..kami paham sbb ada serupa keadaan tu..hehe

anymz said... [Reply]

sabar tun sabar..tambah ram lagi tun..takpun tukor je lappy baru..lappy lama tu kalau meragam gak anto je ke pulau sipadan. buat tukun pun takpe...siaaaaaan tun..huhuhu..(

mokwo® said... [Reply]

dear tun...memang nak kena tuko baru or tambah ram lah tuh....mokwo pun sama2 lah nih...berjanggut nak ngomen dan upload gambo!!...nak beli baru, boss tak 'lulus' belanjawan lak...eeeh haku sabo jelah!

nuwairani ismail said... [Reply]

kak tun...kite punya lappy dh lama mcm tu...tensen je rasa...memang nak kene format dah ni..lappy ni dah setahun setengah x format. pastu nak beli external hard disk sebab dah slow sangat. memory dh penuh pon...

Diana @ Melley Mey said... [Reply]

Assalamualaikum tun..
sabar yer tun.. akak tghari td pun mcm tu.. line tenet tenat.. sememangnya akak kena keje guna tenet.. aduuh.. mmg tension..

E-na Lovely Kitchen said... [Reply]

sabar2 tun...mai pindah jepun, kat sini tenet mmg tip top xleh lawan ...;)
tapi thn dpn dah kena gadap tenet kt mesia plak..huhuuu

EmbunRosaliza said... [Reply]

Assalam tun , mmg tension kalo tenet lembab kan, geram semacam je rasa, tapi nak buat mcm mana mungkin cuaca memainkan peranan kut hehe

quinnie said... [Reply]

hehehe...sabo je la kalau lappy rosak ni..saya pernah dulu lappy...kuar bunyik cam siren...skit nye kecut waktu tu..ingatkan nak meletup ke hapa...kekekke...kalau nak baiki pun lappy tu baik beli yg baru...hehehe

Gee® said... [Reply]

musim hujan ni kot...line ternet masuk air la tuh...hehehe

Ummi said... [Reply]

Takpe Tun, akak setia menunggu...slow n steady k, heheheh

Wattie said... [Reply]

Samala kita kat sini Tun, naik lemau dibuatnya

kak ijan said... [Reply]

Salam Maal hijrah buat Tun dan husband.