Thursday, April 28, 2011

1st time kene tag soalan2..hihihi

Assalamualaikum..

tenet sgt sgt sgt50x sloww.... sabo..sabo.. nnti dh pasang streamyx iA xde la stress pasal tenet lagi.. sbb tenet sgt slow dan xleh nk mengapload gambo, kite menjawab solan2 yg ditag oleh kak sari.. ni first taim kene tag solan nih.. time kasih laa sbb ingat kt tun ye kak sari cayang..muakss!

ni solan2 dia..

1.Bekas kekasih saya adalah seorang :
yang telah dilupakan

2.Saya sedang mendengar :
my laling ckp ngan org telekom (psg fix line di umah sbb hp susah nk dpt line)

3.Mungkin saya patut :
gi jogging utk buang lemak2 terkumpul

4.Saya suka :
baking dan baca buku resepi

5.Sahabat baik saya :
mereka2 yg merasakan sy ni sahabat baik mereka =)

6.Saya tak faham :
kenapa roti yg saya wat tak jadi gebu hari ni.. (haishh)

7.Saya kehilangan :
mood dan idea utk tulis thesis

8.Ramai yg bertanya :

bila saya nk dpt baby dan/atau sy dh peknen belom (sila jgn tanya)

9.Makna nama saya :
.....nama sy rahsia, makna pun rahsia juga ;p

10.Cinta itu adalah :
anugerah dariNya

11.Saya akan cuba :
memperbaiki kelemahan diri

12.Telefon bimbit saya :
sony ericsson, sama mcm laling saya..

13.Bila saya terjaga dari tidur :
saya minum air masak (mmg stand by tepi katil)

14.Saya paling meluat apabila :
..x baik meluat kt org.. kalau meluat pun diam2 dlm hati je.. hihi

15.Pesta/party adalah :
birthday!!!

16.Haiwan yg paling comel :
ntah.. nk kata baby doggy kan jd issue pulak, kn? haha

17.Peringkat umur yg paling menyeronokkan bg saya ialah :
zaman di intec dan uni

18.Hari ini :
saya wat nasi dagang... wuhuuuu...

19.Malam ini saya akan :
cuba utk letak n3 resepi

20.Esok pula saya akan :
cuba utk siapkan text speech conference

21.Saya betul2 inginkan :
thesis saya siap dgn hebat dan mantapnye

22.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pg ini :
ntah... x ingat dah pikir apa..hihi

23.Siapa yg anda mahu tag :
saya br tau ada yg kurang senang bila di tag solan, so jd x berani nk menge-tag (sy suka je kene tag sbb tanda org ingatkan kita.. hihi..).. apa2 pun, kalau sapa2 di list sblh yg sudi, sudi2kan laa menjawab =)


4 comments:

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said... [Reply]

Kesiannya..tenet line masih tak express ker...patut la tak der N3 masakan...

KakAsma said... [Reply]

Tun,umah akak tenet kekdg mmg lembap,tapi pc akak buat hal..tu yg lama menyepi.kata orang ada ajer halangan...kejap dulu kamera rosak,bila malas melanda camgini jadinya..
lucu baca jawapan tag Tun..hehehhe..

HaSue said... [Reply]

tun..bila nak dpt baby?hihi...*degil kan,nk tanye gak ;P

akak suke je jwb tag..tp harus betul2 ada masa laa..terpulang je sbnrnya tag ni..kite nk jwb atau x..yg penting org yg bg tu jgn la kecik ati kalo org x jwb kan..hehe

tun_telani said... [Reply]

kak nazrah: dh laju skrg ^^

kak asma: alaa kesiannya.. mg terus mengapdate ye.. hihi

kak sue: uwaaaa.. xnk kawan.. hihi.. ha'ah.. betul jugak tu.. tp ikut solan gak ekceli, kalau solan nk kene karang panjang2 tu, mmg sorry laa.. yg ni hepi2 yg jwb. hihi