Tuesday, April 5, 2011

Chakkk!!!

Assalamualaikum!!!!!!!!!!!!

waaahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! windunyer kat semua org!!!

4hari tanpa internet, mati kutu kat umah. ce teka ni tgh duk kt mana nih.. duk tgh2 playground tepi umah baru dpt line internet!! muahahahaha!! nasib aaa, pasni ptg2 duk bertenggek kt playground nih, budak2gi main jauh2 kt tempat lain. kui kui...

ADTEC ni dikelilingi hutan belantara.. huhu.. blkg umah bukit + hutan.. dpn pintu masuk pun nmpk hutan je. 5 minit sampai airport bintulu, so kalau sapa2 naik belon dtg bintulu tu, jemput2 laa dtg umah =).. me duk mati kutu kt umah 4-5hari ni. line internet mmg blh agak laa akan xde, yg best nyer, line tepon pun nyawa2 ikan.. nk tau yg lagi best??? TV x dpt chanel!! x clear langsung! dpt 1 chanel yg kdg2 blur. kalau tv3 ok gak.. ni tv1 !!! uwaaaa~~~ so, dh tau laa nape me mati kutu kt umah.. sob sob... hopefully blh pasang astro. kalu x, mmg kompom beli parabola. hahaha....

ni me angkut lappy my laling. lappy me bateri kong. nnti petang esok me letak gambar2 yg mana ada =)

ok laaa.. nk gi BW.. windu betol lat semua org. BW mana yg sempat aje sbb nnti dh nk masuk maghrib. esok after asar je me nk angkut lappy ke playground nih.. hihi..

10 comments:

mood@yemen said... [Reply]

tahniah.... lesson learn tak perlu berinternet... tapi bila posting gambor jangan lupa gambar ulat mulung siap masak resepi satay & stir fried... juga gambor been2loo p. ramlee....

Kak Rose said... [Reply]

tun, mmg mati kutu la kalu x de tenet...kena cari berukband yg power2 kasi line clear!

x pe tengah playground pun asalkan ada line kan....

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said... [Reply]

kalau berukband tak leh la tun..nanti kuar plak kat belakang hutan2 tu...

izahdaut said... [Reply]

loo siian nyer dak tun sorang neh.. tun amik la gambo share kehutanan kat sana ek..sabo la ye dikk

Kak Sam said... [Reply]

Assalamualaikum...
Lumrah kehidupan. Ingatkan kita ni dirundung malang sbb kat kg tak tenet, rupanya ada org yg lebih malang lagi. Ishhh..ishh...ishhh sian...sian sabo bebanyak yea.

chikadakbiru said... [Reply]

cepat tun..apdet gambor baru..takde gambo masak2 pun takperr :)

HaSue said... [Reply]

tunn...miss u bebeh..
akak nak gelak ke akak nak kesian ni ek..haha...akak paham tu tun keadaan camana..akak juga merasainya..hihi..nanti tun carik serata rumah,kot2 ada area yg ada line tenet tu..cam akak nih kalo kat bilik mmg xde la..pastu kat area ada ni pun kalau teralih sikit,mmg akan xde jer..dpt line gprs pun syukur tu tun..akak ni numpang line 3g dr bandar..1 bar aje..tu pun adakala sangkut2..tp syukur gak ler ade..hehe

nanti upload gambo lg mencabar tu kalo tenet lemau..sabar byk2 yer.. ;)

tun_telani said... [Reply]

abah: ish.. dok ingak pulok nk beli 3-4 bakul ulat mulong. kekgi gi pasor blh beli wat stir-fry..

kak rose: ni yg plg power doh nih.. kawan2 yg lain ada yg xdpt langsung line. huhu

kak nazrah: uh uh... alamak, ni yg takut nk pandang belakang nih.. huhu

tun_telani said... [Reply]

kak izah: sila kesiankan saya.. hihi.. nnti nk round2 amik gmbr hutan belantara.

kak sam: tu laa.. tq2.. sabo nih..

kak CB: tuuu.. dh upload dh. hihi..

tun_telani said... [Reply]

kak sue: haha.. tu laa.. kat balkoni ada line sikit2, tp penat aa nk kene pegang laptop smb berdiri, duduk je terus xde line. nnti nk try kt semua blk termasuk bilik air.. haha