Thursday, April 7, 2011

yay yayy!!! dapat award ^^

Assalamualaikumm ^^

skrg ni tgh mode terharuuu... huhu... 1st time dapat award!! x sia2 jd penghuni playground ni sbb nk bukak intenet. td baca n3 kak CB, tgk kak CB pun tgh teruja dpt award.. hihi... dpt award ni, terus menaikkan semangat utk berblog after semangat merudum sejak pindah bintulu nih sbb tenet sgt slow n x dpt connect kat umah. terima kasih kak sue cayang ^^

So, me ikut ckp kak sue, nk dpt award nih kene penuhkan syarat2 dia.. so, kopipes yg kak sue wat..

1. Kena pos balik linking kepada orang yang memberi award ini.
http://sue-hasue.blogspot.com


2. Berkongsi apa jua mengenai diri dengan semua :
  • family kasi nama **** ... haha.. me saja x guna nama sendiri, sbb segan kalau ada kawan2 yg baca nih.
  • nama tun_telani nih me dh guna utk email since dr form 2 lagi. ada sorg senior tu yg tlg wat kan. jgn tanya makna dia ape, me pun xtau. hihi.. tp nama mcm org dolu2 je, kn =)
  • b4 this me guna nama blog Qurrata A'ayun (mcm add blog nih). my laling suka nama nih, maksud dia penyejuk mata.
  • suka masak ^^ tp agak fail bab menguli. dan sbb xde BM lagi, biasanyer percubaan membuat roti akan end up dgn blh wat baling ke dinding. muahaha..
  • selalu teringin nk gi belajar culinary arts.
  • tahun 2 Master of Science, amik research mode, skrg tgh berusaha menulis thesis (walaupun tulis blog lg banyak dr tulis thesis.. haha..)
  • suka membaca.. (plg suka baca buku resepi.. kui kui..). suka baca bhn2 ilmiah, journals pun OK gak, novel kalau ngadap mmg x berenti selagi x habis ;p (tp x baca novel melayu)
  • duduk di bintulu sbb ikut my laling. tgh pk nk wat ape lps hbs master. huhu..
  • baru stat blog masak2 dlm 3 bulan =) tp best sbb dpt ramai kawan ^^
  • ok laa.. xtau dh nk tulis ape.. hihi
3. Berikan kepada 15 blog lain yang baru ditemui.:

alamak, sbb tun baru je aktif berblog, so semua yg kenal pun baru laa..

  1. kak izah
  2. kak noorsha
  3. kak nazrah
  4. kak lieza
  5. kak nuridah
  6. kak mas
  7. kak sari yusa
  8. kak nieza
  9. kak rose
  10. kak sam
  11. kak CB
  12. kak wanieyra
wahhh.. lg 2-3minit nk maghrib.. sowi x sempat nk tag lg 3 org.. tenet sgt slow rasa nk nangis. sgt lama nk loading page semua org..

sekali lg time kasih wat kak sue.. lap you.. buat semua, sudikan laa amik award nih (walaupun ada yg dh dpt award yg sama)

6 comments:

izahdaut said... [Reply]

huhu...mekasih ada jugak yg sudi kasi.tadi ingat nak terjun bangunan dah.semua org gantung award tapi tak de sapa nak kasik kat akak.. meh peluk sikit..ngehehe.. mekasih ye tun..

Nieza said... [Reply]

Tun cyg, tq dear atas ingatanmu....akak dah dapat dah award ni nanti akak masukkan nama Tun yer..btw happy blogging...mhuahhhx2

nOOrsha said... [Reply]

alamak baru plan nak kasik award kat tun.. hehehe.... thanx k, nnty akak gantung kat umah...:)

Wanieyra said... [Reply]

Terima kasih ye....kita nak ambil gantung kat rumah kita nanti...

tun_telani said... [Reply]

kak izah: weee~~ hugs! hugs!

kak nieza: tu laaa, byk betol award dia.. hihi

kak noorsha: hihi.. yes! kali ni tun lagi pantas. biasa asyik kalah je lumba...

kak ira: okies dokie ^^

HaSue said... [Reply]

i lap u too tun..mekasih sudi amik award nih n siapkan kertas keja skali..at least leh semakin kenal rapat2 gitu kan...sanggup gntung award walaupun dalam keadaan tenet tenat...terharu2..
wpun tenet kite sama2 tenat..kite smngtkan aje berblogging nih..hehe..chaiyok2