Thursday, June 30, 2011

Tahniah Kak Nor Secubit Garam! ^^

Assalamualaikumm~~~

hari ni awal bersiaran, pas subuh tadi, tiba2 teringat nak betulkan reference kat journal yg baru me submit kat supervisor, dah siap sent email, mcm biasa laa, mem-BW. pagi2 terasa ceria dengan bunga ros merah yg cantik nii... angkut dari umah kak nor.. terima kasih akak... wangi je bau blog ni arini, ye.. =)

bunga hadiah sempena one million hits! wahh... byk tu... (jeling sket kat stats tepi nii.. owh, lambat lagi.. hehe...). me memang suka jamu2 mata kat dapur kak nor, awal2 stat blog dulu senyap2 je jamu mata.. hehe.. pastu baru la berani tegur sikit2.. kui kui.. pemalu laa katakan.. tp Alhamdulillah, bersyukur kerana kenal kawan2 di alam maya yg membuatkan hari2 di 'perantauan' dan jauh dr keluarga lebih bermakna..

Buat kak nor, semoga terus maju jaya!

4 comments:

Ezadlieza said... [Reply]

Tunnnnn...
haaaaa...kali nih akak online pagi sikit...asyik malam bute jer yer...ngehngehngeh....aduh akak kenyang makan munge nih dah...cpt ler letak makanan..akak lapooooooor...

K.Nor said... [Reply]

mekasih banyak2 tun sudi angkut munge rose ni.. tak tegur tak mesra kan.. hehe..

dr pagi nak tinggal komen tak leh.. huhu sabo jer la dgn blogger.com ni

nuwairani ismail said... [Reply]

rasa mcm lain kan? kenal di alam maya je..tp mcm dh lama kenal..semoga ukhuwah berkekalan...

tun_telani said... [Reply]

kak lieza: tun bz wat keje sekolah arini.. hehe.. pastu pose, x masak..

kak nor: welcome ^^

nani: aminn..