Saturday, May 21, 2011

Digi WWWOW Awards.. bkn blog ni punyer ye.. hihi

Assalamualaikum..

xde n3 masak, ye.. kepenatan nih. dinner masak sardin je.. pg2 dh bertolak gi Miri, gi ILP jap. then pusing2 kedai beli barang letrik, sbb sini xde pilihan sgt. lagipun my laling mmg biasa beli kat Sen Heng, rugi je redemption points kalau x guna. ptg terus bertolak balik Bintulu.. me mmg cepat penat, walaupun dh tido dlm kete, sampai rasa mcm terus nk tido.. huhu.. tp memandangkn x dinner lg, masak laa jugak nasi. malas nk pusing ke bandar Bintulu cari kedai mkn.

nway, me nk mengajak kawan2 vote di Blog yg me sgt2 suka usha roti =) roti yg me wat majoriti semua nyer resepi akak ratu roti ni..hihi.. skrg me tgh berusaha membuat semua roti dalam eBook resepi roti yang kak Ros Jintan Manis hadiahkan kat semua pembaca blog BSM =)

kalau sapa2 yg x kenal lg blog Bukan Sekadar Masakan, blh tgk sini ye.

1st time ada award blog


rajin2 laa mem-vote ye ^^.. blh tgk kat blog JM sini, or terus gi digi sini

cuma perlu ada akaun FB ye..xde sebarang bayaran. sebelum 20 June.. ada lg sebulan utk vote..

to kak ros, all the best ^^

3 comments:

Kak Rose said... [Reply]

sama2 kita beri sokongan pada kawan2 kita ni... semuag berjaya dan lehla tumpang gembira..

tun_telani said... [Reply]

kak rose: betul2..

Wanieyra said... [Reply]

Tun, jangan lah stress sangat2 ye. Cool je. Ira doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar dan selamat pulang....