Friday, May 6, 2011

Giveaway From Moscow by Mizslullaby


Assalamualaikum...

1st n3 arini me nk siapkan homework Giveaway from Moscow Mizslulaby.com dari kak wanierya dan noorsha. me nk pergi usha2 Mizslulaby ni, dgr kata final year medic student. me x penah ada lg kwn2 yg dihantar bljr ke moscow nih (nk kene tanya enchik Google moscow ni duk kt mana sebenarnya.. muahaha.. spm me xamik geography..). hadiah giveaway dia made in Russia tau.. me nk gi kenal2 jugak, tp tiap2 kali me bukak page Mizslulaby nih, lappy me hang. xtau laa nape.. huhu..

nway, me perlu tag 5 org utk GA nih. me pilih random dr me nyer Drooling list kt sebelah ye walaupun mcm ramai je yg dh di-tag.


xde paksaan utk masuk GA ni tau. tun smp skrg blm bjaya bukak lg page tuan punya GA nih =)


2 comments:

mood@yemen said... [Reply]

ni link nye yg betul...

http://www.miszlullaby.com/

arini nicaa raya setelah berjaya pose selama 5 ari jd dia nak wak nasi dagang .... ye ye

abah bawok pok aling gi hydro spa therapy ... best abah pong try gok....

tun_telani said... [Reply]

eik?? abah pun tahu link dia.. dasat aa.. haha..