Friday, January 27, 2012

I'm Back ^^


Assalamualaikumm!!!!

fuhhh fuhh... tiup habuk kat blog.. hihi.. hopefully ada yg sudi windu2 kt kita ;) Alhamdulillah, berjaya ber-road trip 6days 5 nights ke KK.. penat travel, tp sgt seronok. passed through 10 immigrations! hebat x? penuh cop kat passport. nnti akan buat n3 pasal journey utk panduan kalau2 ada yg nk buat road trip from sarawak to sabah melalui brunei or vice versa. 

utk warm up aft seminggu ni, tun tunjuk gambar munge2 la. suka tgk bunga2 kat kundasang. windu nk gi BW. mesti byk cerita2 yg tun ter-miss kan..


12 comments:

Nuridah said... [Reply]

Assalamualaikum Tun cayang!!

I'm glad you are back dear!!

Liza said... [Reply]

salam tun...patut la sunyi sepi jer umah tun, xde org ghupernya...
bestnya g jalan2 tgk tmpat org kan...

Wanieyra said... [Reply]

Salam Tun...

Bestnya gi jalan2..

Cheq Sue said... [Reply]

amboii...seronotnye melancong... kita ni dok pk nak pi mane la nak rasmi pasport tu...

Gee® said... [Reply]

Salam Tun...
seronoknya makan angin yer...ada beli ole2 tak? heeee.... cantek munger

izahdaut said... [Reply]

waahhh ni memang bebetul ronda ni. best nyaaaaaaa.. i miss uu.. patut aa senyap je

Chah said... [Reply]

waaa cm kompliketed je bunyi route2 nk ronda2 dr s'wak ke sabah tu? bestnya kundasang...
tetiba rasa nak gi hanimun plak...kekekeke...

Mas said... [Reply]

tun....miss u....

Kak Sam said... [Reply]

Assalamualaikum...
wow jalan sakan nampak. Awat tak tunggu kita hari tu erk?

nOOrsha said... [Reply]

salam tun...canteknyaa mungaa! hhehe...awek yg buat lop2 tu kat atas tu pun kemain posing lg eh....hhehe....

Zaliedana said... [Reply]

Assalam Tun,cantiknyer munge2 tuh..Miss u Tun..Adeiii jauh tuh tun,maunyer lenguh pinggang lam keta tun..Kak Ct p kl jer pon rsa lenguh dah..

nuwairani ismail said... [Reply]

nani pon ada di kk 3 hari (rabu-jumaat). huhuh....siap panjat2 bukit masuk kebun durian lagi...seronok cuti kali ni