Tuesday, July 5, 2011

Accident + Berehat


Assalamualaikum..

dimaklumkan tuan rumah akan berehat utk seketika kerana telah mencederakan mata kanan.. doakan agar cepat sembuh..

ps: menitik2 air mata time menaip.. sob sob.. xleh menaip or membaca buat beberapa hari..

19 comments:

Diana @ Melley Mey said... [Reply]

Assalamualaikum tun...
laa kenapa tu tun... sampai cedera mata tu.. alahai!! ciannya... rehat n makan ubat tau tun... moga cepat sembuh yer tun..

Cheq Sue said... [Reply]

ape bende dah ko buat tun... berehat bebaik yer... kasi abes itu obat...

Mas said... [Reply]

tun....nape tu....
apa dah jadi...
harap tun cepat2 sembuh yerk....

ijayuji said... [Reply]

Salam tun, laaaaaaaaa... apa yg sudah terjadi ni tun?? Semoga tak serius sgt n speedy recovery tun insyaAllah! tak pe tun, rehat dulu klu itu yg terbaik.. Take care!

♫ mokwo® ♫ said... [Reply]

salam tun..looorrr buat ape tuh brutal sangat!! tak moh sedey ok..musibah itu penuh hikmah!! take care yek! insyaAllah moga cepat sembuh!

Citarasa Rinduan said... [Reply]

tun.....
aduhai sayangku,.
ku pengsan!!

jaga kesihatan baik2 ya..
kak ayu pun jenis yang kerap alami masalah mata sbb gluecoma..
sebab tu kak ayu jarang Bw..

semoga cepat sembuh ya dik

Kak Rose said... [Reply]

tun, eksiden apa sampai kena kat mata? anyway, berehat secukupnya dan jgn lupa makan ubat tu ya...

muga cepat sembuh n back to blogging world...

izahdaut said... [Reply]

kok kenapa an kamu..tercucuk garfu ke? apa pun slamat berehat n get well soon..

chikadakbiru said... [Reply]

laa awatnye tun..hang buat kami riso nih...rehat2 byk yer..byk minum ayor...semoga cepat sembuh

Deliah's Deli said... [Reply]

mcmana leh jadi mcm tu tun? rehat cukup2 ya..smg cepat sembuh.

HaSue said... [Reply]

Tun?kenapa tunn??oh tunn..jgn sakit lama2 ye tun..mkn ubat tuu..jgn kena paksa br nak mkn tau..cepat sembuh yer tun..jgn nakal2..eh.

nOOrsha said... [Reply]

aduhhh....mata tu.... akak yg bace pun da rase pedih... ngape tun?? ni mesti tumbuk sambal belacan tak pkai pelindung nih....ni klo x sebijik cili padi, seketul blacan da masuk kat mate ko ni tun... hahaha...ampunn.. bergurau jer tun.. ngan marah yer.. apepun take care ye dik.. jgn lasak sgt.. rehat tau...lebiu!~

Ida,Japan said... [Reply]

ngaper Tun, citer la, mata tu kena apa?..Alah ciannyer,take care dear, rajin mkn ubat, moga lekas sembuh ye

Nuridah said... [Reply]

Tunnnn,

what happened??Sedih dan kesian nya akak baca cita Tun nie...alahai lainkali be more careful...sian kan!! Cepat sembuh ya.

Naz said... [Reply]

Tun, nape dgn mata tun?? Serious ker?? Buat akak risau jer laa.. Hubby tun Ada tak tu?? Anyway semoga lekas sembuh...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... [Reply]

sis tun..rehat byk2 tau..makan ubat tu..get well soon...

nuwairani ismail said... [Reply]

alahai kakak ku ini...patutla menyepi aje...sunyi lagi blogger...hukhuk.... takpe2...rehat2 dlu tau...nanti dh sembuh boleh la berderat di rumah kawan2 ye!

cik cek said... [Reply]

Salam tun...

Ngape...camana leh tercedera mata...siannya...

Apa2 pun...byk2 rehat...mkn ubat...kak cek doakan tun cepat sembuh....

CT @ Acik Na said... [Reply]

Salam..
Aduhai..sakitnya.. kebetulan sy pun baru je baik dari kecederaan mata sbb tercucuk bucu kotak... suffer mmg suffer..
Apa2 pun, cepat2 sembuh ye....