Wednesday, July 20, 2011

Stylish Awards dr Yana dan Kak CT ^^


Assalamualaikum..

terasa ceria je hari ni bila tgk shoutbox ada msg dr kak CT dan Yana suruh ambil award ^^

stylish blogger award ye? so skrg ni me dh jd seorang yg beutiful n stylish laa kan.. haha.. (last time kn beautiful blogger...). tgk cermin jap....
.
.
.
.
boleh laaa, beautiful tu dh ada, nk kata stylish, kalau baju kurung n jubah tu kategori stylish, layak laa kot.. kui kui...

ok laa.. kali ni award xde keje rumah.. me suka yg ada keje umah sikit2, sbb pastu blh gi baca kt semua2 org n kenal2 lagi dgn semua =) tp bila xde keje umah ni, xlaa terasa susah hati bila perlu tag org.

award ni perlu tag 8 org. hmm... nk pilih org ni yg plg susah actually.. tp me pilih yg blom ni tag ye. me tgk kak sue, kak mas, kak izah, kak nor, kak anim, kak anna, nani, dan ramai lg dh di taq..so me tag 8 org ni ye:

kak nadya
kak naz
kak nazrah
kak lieza
kak sheila
kak nur
kak sam
kak rose

sudi2 kan laa amik award ni ye =)

k laa, me nk gi tepon my laling~~

6 comments:

nuwairani ismail said... [Reply]

dah dpt award tu hepi2 tau! jangan nanges2 lagi tau! buat piza lagi, hulur2 tau! hehhe

Kak Sam said... [Reply]

tq erk. jangan nangis2 tau.

ijayuji said... [Reply]

Salam tun! kat sini pulak, eh dpt award lagii yaaaaa,, tahniahhh!!!! eh tuk akak tak de ke? hihihi gurau jerrr akak pun ada dpt tu ak gantung lagi :D

Nuridah said... [Reply]

Assalamualaikum Tun,

kak nur dtg ini nk ambil award...terima kasih daun keladi kalau ada nk lagi...hehhehe...

NADYA ANWAR said... [Reply]

tokk..tok..tok... nak dtg ambik award ni hehhehe.. time kasih daun keladi, kalau ada lebih kasi lah lagi .. cewahhh ..

Sheila Shafeareen said... [Reply]

Salam tun tq bg ward...dtg nak ambik gantung tq sekali lagi muah