Saturday, July 9, 2011

"Perrgggghh: Lizahanum Nak Bagi Surprise Gift Dari JAKARTA & BANDUNG"


Assalamualaikum ^^

actually nk mengarang homework yg kak izah kasi.. tp xde idea pulak.. hihi... so kiv dulu laa.. ni td tgh jalan2 ternampak n3 kak lizahanum nk kasi Gift dr Jakarta dan Bandung. me mmg sgt jarang join GA, kecuali bila dh di-tag (sekali je pun GA yg di tag tu.. huhu). bkn apa, me mmg x confident akan dapat hadiah. dr zaman sekolah dulu mmg x kan 'lucky' kalau ada lucky draw.. sedih kan? tp sbb xde apa yg nk tulis skrg, so me pun letak laa n3 ni. saje memeriahkan suasana.

so, nk dpt hadiah tu, mesti laa ada tugasan kan? jom tgk apa tugasan

  1. Untuk para blogger yang berada di Malaysia sahaja yer.Follower tercinta dan yg belum follow pun bole join sekali - tun mmg dh lama follow
  2. Letak header SWEET LIZAHANUM tu dan linkkan entri tersebut di sini. - dah letak, banner yg omey tu.. link kat SINI
  3. Letak tajuk entry "Perrgggghh: Lizahanum Nak Bagi Surprise Gift Dari JAKARTA & BANDUNG" - dah
  4. Dalam entri cuma jelaskan , "nape saya patut di pilih sebagai follower bertuah yg dpt GIFT tersebut .Bole war-warkan dan tag kengkawan anda yg lain. - hhmm... yg ni susah sket.. mari kita mengarang... " kenapa saya perlu dipilih ye.... hmm sbb saya x penah sampai ke Jakarta dan Bandung lagi. hihi.. and as there will be 15 lucky winner, hopefully i'm lucky enough this time.. insyaAllah... ^^
  5. Dah publish entri tu, post link kat entri ini yer.Nak letak kat chatting box pun bole - lepas publish ni, blh letak link =)

dah ^^ semoga bertuah kali ni ^^

2 comments:

Lizahanum said... [Reply]

assalammualaikum tun...

tq sudi join.....
tuah ayam nampak kat taji dia,tuah manusia...hanya DIA je tau...mana tau,tuah tun plak dpt kat GA akak nie......hehehhe

good luck

tun_telani said... [Reply]

kg kak.. amiinn.. moga2 bertuah kali ni.. hihi