Thursday, July 7, 2011

Alhamdulillah... Thank You

Assalamualaikumm...

Alhamdulillah.. segala puji bagi Allah yang menurunkan ujian pada hamba-Nya.. dan Dia jua lah yg menyembuhkan segala penyakit.. terima kasih atas doa kawan2 semua, hari ni me dh boleh remove eye-patch. mata me pun dh x terasa sakit bila gerak2, boleh mengadap lappy dan menaip tanpa menitik2 air mata tahan pedih.. huhu..

me masih belum kembali ke dapur lg. still discomfort kalau kene haba, lagipun kene apply ubat dan antibacteria dlm mata, so xleh buat kerja sgt.. thank you kat my laling yg 2-3 hari ni dia laa yg wat breakfast, time lunch pun balik masak, sampai kain pun my laling yg jemur. me pas makan pain killer tido seharian. huhu.. thank you dear, love you.. (hihi.. gedik laa pulak..)..

hari ni me double happy.. satu sbb dh blh tgk dua dgn dua2 belah mata.. lagi satu, petang td sampai jugak barang yg di tunggu-tunggu... nk tau ape?... jeng jeng..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thank you buat akak blogger cayang jauh nunn di negeri kelahiran tun... jauh terbang cajun nii... pasni dh xyah jeles nengok masak guna cajun.. tunggu mata me Ok sket lagi, blh marathon masak semula.. insyaAllah ^^


19 comments:

Cheq Sue said... [Reply]

Alhamdulillah Tun dah ok... Eh...tak pernah nampak mc cormick dalam peket gini...

Citarasa Rinduan said... [Reply]

syukur.......

ijayuji said... [Reply]

Alhamdulillah.. pengubat pun dah dapat rempah cajun ya tun hihihi...

nuwairani ismail said... [Reply]

sukenye kak tun dah sehat! leh la sembang2 lagi...

nape gleme beto cajun skrg ni? sape pulak bawak wabak ni? mcm best je...benda baru yg belom pernah jumpa laggi ni...

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said... [Reply]

Salam Tun....moga cepat sembuh yer....

Kak Sam said... [Reply]

Syukur.
Semoga cepat perasapkan dapur. Cajun? alamak tertinggal lagi.

cik cek said... [Reply]

Alhamdulillah tun dah beransur pulih...nak2 dijaga pulak cik abg syg...betuah bdn...he he...

Oooo...ni rupanya cajun tu...memang jakun tul kak cek ni...kak cek pun dok mencari...setakat ni lum jumpa lagi....

byk2 rehat dan makan ubat....

Mama Hawa/Mama Nani said... [Reply]

Semoga Tun cepat sembuh yer :)
BTW Tun kena sakit mata yg bengkak & berdarah ke? Coz mama dulu pun pernah kena sakit mata yg teramat lah sakit.. semua anak beranak kena jenis yg sama..yg tak blh tahan bila si Nazli kena.. ulang alik kehsp sbb kena cuci mata..bayangkan lah kalau mata kena korek!!!
Anyway..take dear :)

YANA SHAIFUL said... [Reply]

Salam Tun..dh sihat kee..hmm.. yana xpnh jmpa plak cajun dlm plastik mcm tu..anyway xsabar nk tgk cajun ni jd masakan apa plak dgn air tgn tun hehee..take care :=)

K.Nor said... [Reply]

alhamdulillah... ^___^

Deliah's Deli said... [Reply]

masak2 jgn lupa panggil makan ya! :)

Nuridah said... [Reply]

Tun,

jauh tu dtg nya...biasa nampak cajun dlm botol aje...kak nur suker mkn ayam cajun...ish sedapppp!!!

Ezadlieza said... [Reply]

Salam Tun...ishh lama akak tak lawat...kenapa dgn mata tun tu...siannya...akak ni ketinggalan jer...btw alhamdulillah dah beransur pulih yer..take care yer tun...

tun_telani said... [Reply]

cheqsue: tun pun bau 1st time tgk ni.. hehe

kak ayu: tq kak

kak ika: hehe.. tu laa.. penghibur hati jugak.. hihi

nani: hahaha.. kene belajar lagi dik.. kiteorg mmg cepat jangkit virus... lagi2 bila virus tu kak nor yg sedarkan ;p

tun_telani said... [Reply]

kak nazrah: tq kak =)

kak sam: haha..kejar kak kejar.. ;)

kak cek: tu laa, alhamdulillah.. cuba akak cari kt giant, akak2 lain ckp ada jual. sini xde giant

mama: ya Allah ma, sakitnyer.. tunm dgr pun dh ngilu.. alhamdulillah, tun cuma tertusuk benda tumpul, dan x berdarah.

tun_telani said... [Reply]

yana: alahmdulillah..tun pun baru tgk jugak nii. hihi

kak nor: tq ^^

kak del: hihi.. kalau dekat2 mmg dh panggil kak

kak nur: tun pun tak penah makan cajun nii.. hehe

kak lieza: hehe.. alhamdulillah.. tq kak

Mas said... [Reply]

Alhamdulillah Tun dah ok......

Diana @ Melley Mey said... [Reply]

Alhamdulillah... tun dah sembuh yer tun.. syukur padaNya

Nieza said... [Reply]

alhamdulillah dah sihat tun...take care yer:)