Tuesday, October 25, 2011

Ila_cheqSue : 1st Anniversary Giveaway

-link ke Blog sini-

Assalamualaikumm~~~

pagi2 dh ngadap intenet ye.. baru je siap masak sarapan.. pastu tiba2 teringat yg semalam ckp kt cheq sue nk join GA, tp terlupa.. sblm terlupa, tun nk post n3 GA ni.. 1st ly congratulations utk 1st anniversary ^^ semoga terus memeriahkan dunia blogging. rasa2nya mcm baru je kenal cheq sue nih. tun pun lupa mcm mana perkenalan kita ye. 

tgk syarat2 dia dulu...

SYARAT-SYARAT :

GA ni khas untuk BLOGGER MASAKAN SAHAJAcheck
kalau ada 2 blog pun (peribadi & GA) sila sertai melalui blog peribadi - satu ni je blog, rojak semua dlm ni.. hihi...
- cuma buat satu n3 tentang GA ni dan dalam n3 tu perlu ada
"Saya rekemenkan cheq sue untuk cuba ................... " 
apa2 resepi dalam blog korang tu, dan sertakan link resepi tersebut - nnti letak kt bawah
- jangan lupe masukkan gambar kat atas tu  - dh letak
- kemudian masukkan link n3 korang tu kat komen box ni - nnti dh post gi letak

TARIKH TUTUP :
30 Oktober 2011 - Midnite


"Saya rekemenkan cheq sue untuk cuba ................... " 
 
 hmmm.. yg ni kan, mula2 nk suruh cheq sue try nasi dagang, tp tgk2 dh buat dah.. then pk, suruh try up-side down pizza laa.. tp ni pun cheq sue dh buat.. jadi, tun pilih ni lahh..
 
 

Saya rekemen cheq sue untuk cuba Cookie 'n' Cream Aiskrim ^^
ferevet tun nihhh =) resepi refer SINI ye
haaa.. cuba, jangan tak cuba.. hihi


ps: GA yg tun janji nk wat tuu nx week ye iA.. wiken ni tun nk gi miri, alang2 tu blh cari2 hadiah yg sesuai utk GA ^^

4 comments:

quinnie said... [Reply]

tun..kita memang teringin la nak join GA..GA org ni..tapi tak berapa nak pandai le..hehhehe

nuwairani ismail said... [Reply]

hihih...tula kan...banyak masakan yg kite buat, cheqsue pon dah buat.. jenuh nak pikir...

chikadakbiru said... [Reply]

mcm besh jerrr nak join jugak la ..g.a nih

Cheq Sue said... [Reply]

wah...cheq sue belum cuba lagi eskrim ni tun...balik ch la baru buat... baru seronok makan time sejuk2... tq ya n gd luck