Tuesday, March 15, 2011

~interlude

Assalamualaikum....

Dah beberapa hari x berblog. rindu pulak. msk pelbagai benda, tp x terambil gambar. ye laa, dgn family yg memenuhi rumah, nk letak lauk comey2 pon x sempat. hihi...

xsempat nk meninggalkan jejak kt dapur semua org. kene kongsi lappy dgn adik2 n my abah yg duk baca online news. lenguh kaki duk berjalan2.. dr crocodile farm, ke petronas muzium, ke taman awam, then ke marina bay. pusing2 bintang mall, n also merdeka mall yg baru buka.

pic ni my laling amik kat marina bay =)

me, my youngest brother, n my sister


8 comments:

izahdaut said... [Reply]

amboiii..ada family la katakan..syok abesss

Citarasa Rinduan said... [Reply]

wah.......cun gila pic tu..
model apa eik DSLR tu?

tun_telani said... [Reply]

kak izah: hihihi... mesti laa bergembira sakan.. lenguh2 dh kaki jln byk ngat. nasib baik x guna 2inch heels.

kak ayu: tun guna Canon 1000D. dh setahun lbh guna yg nih. skrg dh byk model baru rasanyer.

Sari Yusa Ibrahim said... [Reply]

salam, Tun_Telani, bunyinya macam busy berjalan tu... hehehe

HaSue said... [Reply]

Uik..awat tayang gelap jer..nak tengok gak wajah yang comel ituu..hihi..

Ni kat luak esplanade ke tun?ke kat taman selera?

tun_telani said... [Reply]

kak sari: nk tercabut kaki berjalan nih.. hehe..

kak sue: pemalu nih.. tu yg gambo gelap je tuh.. kui kui.. ni kat marina bay, yg ada rumah api seahorse besar gedabak tuh. eplanade nmpk signboard je, x sampai2 pon lg. someday, iA.

Kak Rose said... [Reply]

cam lomantik je gamba tu...wah berjalan sakan ya, tentu seronok kan!

tun_telani said... [Reply]

kak rose: dh duk jauh2 ngan famili nih.. mmg extra happy sket bila famili dtg ^^ berjalan mmg x ingat laa. hihi